DTC                      Dog Training Center Schoonebeek

DTC KERMISTRAINING JULI 2005 

DTC ZOMERFEEST 23 JULI 2005

Zaterdag 23 juli stond geheel in het teken van het DTC-zomerfeest. Overdag waren er allerlei leuke en uitdagende spellen en wedstrijden waaraan alle honden deel konden nemen, ongeacht hun leeftijd en trainingservaring

De dag begon om 11.00 uur, en bestond uit een ochtend- en middaggedeelte met elk 5 spellen. 's Morgens de verkleed-estaffetteloop, een hindernisbaan, koekhappen, puzzelen en ' zoek de baas in het veld' spellen.

's Middags begonnen de deelnemers aan het ' rennen met hond door het zwembad-race', Yahtzee met hapje en drankje, Hamsterrace, apporteerspel

het formeren van de groepen
Puzzelen Uitleg over de estaffette-loop
Uitleg over de hindernisbaan En de hond...die snapt er niets van...
Wie ben jij? vraagt ze zich af..... Hoeveel koekjes kan iedere hond happen???
Yahtzee met een hapje en drankje

    Tussen de middag werd aan iedere deelnemer een bingokaart uitgedeeld, en in de pauze werd een kleine bingo gehouden met als hoofdprijs:

EEN GRATIS CURSUS t.w.v.:  € 100,00

Winnaar gratis cursus Wout Brinker smoort van blijdschap Roosmarie die de prijs uitrijkt.

Rond 6 uur was er de grote DTC-Zomer BBQ voor alle cursisten en hun huisgenoten. De kosten voor de Zomer BBQ bedroegen € 16,00 per persoon all-in: inclusief de luxe, uitgebreide BBQ met veel verschillende soorten lekker vlees en verse salades van onze topslager, stokbrood, kruidenboter, sauzen én consumpties ( limonade, bier en wijn) . Om zo alvast een lekker en gezellig voorproefje te nemen op de bouwvakvakantie.

Wij bedanken iedereen die heeft deelgenomen aan het DTC zomerfeest,

en uiteraard bedanken wij iedereen die heeft meegeholpen dit zomerfeest tot een succes te maken! Volgend jaar wordt er weer een zomerfeest gehouden, maar nu met LIVE muziek, dus zet weer in de agenda: het laatste zaterdag in het weekend voor de bouwvakvakantie 2006 is ZOMERFEESTDAG DTC !

DTC KERMISTRAINING JULI 2005

 

 

Training op de kermis                                                

Ook enkele kinderen van DTC kids club hebben op de kermis getraind......

                     

Terug naar boven