• Erkende gedragstherapie

  By Mark Wibier on 1 februari 2018
  Wederom is Tinley-Gedragstherapeut Mark Wibier door de SPPD (Stichting Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen, www.sppd.nl) geaccrediteerd. Als enige gedragstherapeut in Drenthe en Salland voldoet Mark aan de eisen met betrekking tot opleiding, ervaring, bijscholing, werkwijze en kwaliteitswaarborg die de SPPD stelt. Gedragstherapie door SPPD-geaccrediteerde gedragstherapeuten worden ook door de dierenziektekostenverzekeringen vergoedt.
 • DTC Schoonebeek verder onder nieuwe naam en nieuwe eigenaar

  By Mark Wibier on 27 december 2017
  Vanaf 1 januari heeft DTC Schoonebeek een nieuwe naam, Dogcenter4u, en een nieuwe eigenaar. Na ruim 20 jaar geeft de huidige eigenaar, Mark Wibier, de leiding over aan Debbie Rijnders. Mark en Debbie kennen elkaar al meer dan 20 jaar waarvan de laatste 14 jaar zakelijk omdat Mark als gedragstherapeut is aangesloten bij Tinley. Maar waarom nu de wisseling van […]
 • Nieuwe cursussen bij Dogcenter4U

  By Mark Wibier on 26 december 2017
  klik hier voor info over de cursussen  bij: www.dogcenter4u.nl Dogcenter4U zet het cursuspakket zoals u dat van DTC gewend was voort. Honden van alle rassen, kruisingen en leeftijden blijven van harte welkom bij de hondenschool.