DTC Dog Training Center
De beste en leukste hondenschool van Drenthe !
Home Les-uren Evenementen Cursussen Gedragstherapie Uitslagen Diversen Links
Fotos honden/cursisten
De instructeurs van DTC
Bar-medewerkers
DTC SHOP
Rainbow Bridge
Cursusgeld 2007
Nieuw baasje gezocht

De DTC-Shop: hier kunt u cadeautjes en trainingsmaterialen kopen om weg te geven of om zelf te houden!

 

 Product:    Prijs:

Henne Pet Food

Gedrag, gezondheid en voeding zijn onverwaardelijk met elkaar verbonden. Goede voeding is niet alleen noodzakelijk voor onder andere een goede groei, een mooie vacht, een goed gebit maar is zeker zo belangrijk voor het gedrag van de hond. Veel honden vertonen probleemgedragingen die veroorzaakt worden door voedingsstoffen. Henne is gemaakt zonder kleur-, smaak- en geurstoffen en wordt geconserveerd door natuurlijke stoffen. Henne bevat verse zalm als eiwitbron.

15 kilo vanaf 35,00 euro

 

 

*

Eenvoudig bevestigingen aan elke hondenriem
* Afscheurbare zakjes, biologisch afbreekbaar!
* Dispenser is navulbaar
* Nooit meer boetes wegens "vergeetachtigheid"
* Denk eraan : geen kakje zonder zakje!
* Schone parken en straten, maken goede buren en vrienden.

Dispenser: incl. 24 zakjes: 3,95

Navulverpakkingen:

45 stuks: 3,95

60 stuks: 4,95.

 

Reistas voor kleine honden, maar kan ook voor katten. Aan diverse kanten is een netwerk voor een goede luchtcirculatie, de tas is ook binnen prima schoon te maken. Door het geringe gewicht is de tas overal mee naar toe te nemen. Van voren en boven te openen, in de tas bevestigingen om uw hond/kat goed vast te maken. Aan de zijkant bevindt zich nog een extra tas met rits om de entpas, sleutels, riem enz. in mee te nemen.De tas is ca. 50 x 30 x 22 cm. kleur: rood of zwart 

Euro 35,00. Kleinere maat ( voor pup van klein ras): Euro 30,00.
 

De Legleader. De perfekte manier om uw hond het trekken af te leren zonder zelf aan de lijn te trekken. Met deze trainingsmethode heeft u uw hond snel (weer) onder controle! 

Euro 19,99 

  

Prachtige unieke fotolijsten:  HET cadeau om aan een hondenliefhebber te geven! O.a.: Golden Retriever, Beagle, Engelse Bulldog. Andere rassen op aanvraag, +/- 4 weken levertijd.

Euro 22,50 per lijst  
    

Exclusief gemaakt in Amerika; Schouder- en handtassen, diverse hondenmotieven.

 Vanaf 15,00 euro
 

Rol-boodschappentas met hondenprint. 1 tas op voorraad, 4 weken levertijd bij bestelling.

Euro 28,95
 

Stevige regendichte kennelhoes voor over een bench. ideaal voor mee op vakantie of hondenshow, de hond wordt niet nat! Verkrijgbaar in de maten S en M

Euro 35,00
 

Flashlampje voor aan de halsband. Uw hond is in het donker zichtbaar tot op een afstand van 800 meter! Inclusief batterijen. 

6,50 euro 

 clicker transparant

Deze clicker gebruikt u bij de clickertraining. Deze methode is gebaseerd op het trainen van uw hond zonder straf of hardhandige correcties.

2,50 euro 

houtblok 200 gram

Apporteerblokken

Vanaf 4,75 euro

 halter

Divers speelgoed 

Vanaf 2,50 euro

 king kong - large

De KONG is gemaakt van s' werelds sterkste rubber, speciaal voor hondenspeelgoed. Anders dan een bal stuitert hij alle kanten op. De KONG is van binnen hol; dit geeft u de mogelijkheid om de KONG te vullen met iets lekkers. De KING KONG is geschikt voor honden met krachtige kaken, zelfs voor de echte "slopers" bijna onverwoestbaar.

 Vanaf 6,50 euro

 scooter halsband pootafdruk

Rogz hondenlijnen en halsbanden, in leer of stof. 

 vanaf 6,50 euro
 

DVD Tinley: Kind-omgang met hond, een leerzame DVD gemaakt door Tinley-oprichtster en gedragstherapeute  Debbie Rijnders ( bekend van publicaties en TV), voor iedereen met kleine kinderen of voor mensen met een baby op komst. Verkrijgbaar bij DTC aan de bar.

 euro 14,95