DTC Dog Training Center
De beste en leukste hondenschool van Drenthe !
Home Les-uren Evenementen Cursussen Gedragstherapie Uitslagen Diversen Links
Fotos honden/cursisten
De instructeurs van DTC
Bar-medewerkers
DTC SHOP
Rainbow Bridge
Cursusgeld 2007
Nieuw baasje gezocht

  27-2-2008:

 

Even een berichtje namens twee tevreden Beardies uit Schoonebeek, die met veel plezier de Rally-O + cursus op dinsdagavond volgen.
Na ongeveer 1 jaar Rally-O te hebben gevolgd, begon dit toch wel een beetje saai te worden, en hebben we in onderling overleg besloten, de helft van dit uur ECHT leuke dingen te doen, zoals verstoppertje, behendigheid en allerlei andere leuke spelletjes. (vandaar mijn benaming Rally-O +)
Het is een ontzettend leuk uur geworden, een stukje serieuze gehoorzaamheid en een stukje gekkigheid, en hierbij dan ook een dikke pluim voor onze twee instructrices Lia en Lydia, die elke week weer iets leuks verzinnen.
Toppie!!!!
 
Groeten Ria, 
Namens Sam en Polly. 
 

 

Hoi Mark,
Het trainen bij jullie hondenschool is nog steeds ontzettend leuk. Ik ben blij dat Rocco, ondanks zijn HD toch nog met de Rally O mee
kan doen. Vooral omdat hij het zo leuk vind om iets te doen. Ik ben over jullie hondenschool heel enthousiast. Binnenkort krijgen buren
van ons ook een labrador en ik heb hen vast een foldertje van jullie gegeven. Jullie hebben het in de hal goed voor elkaar!
Hierbij een mooie foto van Rocco, zodat hij ook op de site kan komen.
groeten Elles Schut,
baasje van de allerliefste hond Rocco

 

24-8-2007: bericht van een tevreden cursist + foto van hun hond:

Hallo Mark, wij hebben bij jullie puppycurcus en vinden het geweldig! hoe het bij jullie gaat, wij hebben 9 jaar geleden met onze vorige hond Bella, curcus gehad bij de Kynologen club in Emmen maar, wij vinden het bij jullie toch wel héél anders ,héél leerzaam en goed,  ook hoe jullie met de honden om gaan, geeft ons veel indruk en positieve gevoelens en onze Donja vooral die vind het geweldig, Dat onze kinderen ook een middag mogen komen is ook fantastisch,  mijn dochter Nienke is de dagen al aan het aftellen (ze is gek op dieren) . We willen even een foto van onze Donja toevoegen als dit nog kan want, ik las dat jullie bezig zijn met de site, Maar goed we zien wel of het lukt of niet. Met vriendelijke groet en dank Roelof, Linda, Bart (11 jaar) en Nienke (9jaar)  uit Klazienaveen.