DTC Dog Training Center
De beste en leukste hondenschool van Drenthe !
Home Les-uren Evenementen Cursussen Gedragstherapie Uitslagen Diversen Links
Puppielessen
Les oudere honden
Showtraining
Behendigheid
Gehoorzame Huis Hond
DTC Kinder Club
Vuurwerkcursus 2008
Fit For Fun
Rally Obedience

Elke eerste woensdag van de maand is voor DTC-KIDSCLUB; voor kinderen die ook graag met hun hond willen trainen!                                                                               Op de DTC Kinderclub leren kinderen spelenderwijs omgaan met honden. Ze leren de grondbeginselen van hondengedrag. Waarom honden zich in bepaalde situaties zo gedragen en hoe ze door hun eigen gedrag het gedrag van de hond beïnvloeden. Maar ook, wat kan en mag wel en wat niet, en waarom niet? Uit onderzoek blijkt dat ¾ van de kinderen die gebeten zijn, zijn gebeten door hun eigen hond!

Een leuke hondensite voor kinderen is:
 
 
De kinderen leren allerlei oefeningen, spelletjes en trucjes, die vooral voor hen bestemd zijn, doen kinder-behendigheid, dansen met hun hond en zijn vooral positief bezig met de hond. Tot plezier van hen én de honden!
 
DTC Kinderclub is er niet voor om honden die slecht met kinderen omgaan te resocialiseren. Veiligheid staat boven alles! Voor kinderen die honden hebben die hun te sterk zijn hebben we een aantal vriendelijke en leuke “leenhonden” beschikbaar.  
 
De kosten bedragen slechts € 7,00 per kind. In de pauze van de les krijgt het kind een consumptie van ons. Opgave via het aanmeldingsformulier aan de bar.