DTC Dog Training Center
De beste en leukste hondenschool van Drenthe !
Home Les-uren Evenementen Cursussen Gedragstherapie Uitslagen Diversen Links
Puppielessen
Les oudere honden
Showtraining
Behendigheid
Gehoorzame Huis Hond
DTC Kinder Club
Vuurwerkcursus 2008
Fit For Fun
Rally Obedience

 

Informatie is te verkrijgen via 0524-531525, Gerard van Slooten (0591-311761), Sebastiaan de Groot (06-52644744) en Lucia Mertens (0049-5943-985689)

Tegenwoordig zijn er veel verschillende hondensporten, waar baas en hond veel plezier aan beleven. Behendigheid is daar één van. Deze sport is niet alleen gezond voor beiden, maar versterkt ook nog eens de band tussen mens en dier. Tijdens de behendigheidscursus maakt de hond kennis met allerhande toestellen, zoals hoogtesprongen, tunnels, schutting en paaltjes, waar hij overheen en onderdoor kan springen.
De cursus bestaat uit 12 lessen, waarbij de baas-hond combinatie les krijgt van een of meerdere ervaren behendigheidstrainers. 
Nadat de cursisten behendigheid voor beginners hebben gedaan, bestaat er de mogelijkheid door te gaan naar de behendigheid voor gevorderden en wedstrijden.

* De behendigheidtrainingen worden gegeven op donderdagavond.

* Iedere hond is welkom, maar hij/zij moet goed luisteren en los mee kunnen lopen zonder andere honden te hinderen. Kleine honden moeten minimaal 9 maanden oud zijn, grote honden minimaal 1 jaar, zij moeten op HD onderzocht zijn.

* De behendigheidtrainingen worden gegeven door gediplomeerde behendigheid-instructeurs.

* Licenties om wedstrijden te lopen worden bij de FHN ( Federatie Hondensport Nederland) aangevraagd.

Meer info? Bel ons gerust! 0524-531525