DTC Dog Training Center
De beste en leukste hondenschool van Drenthe !
Home Les-uren Evenementen Cursussen Gedragstherapie Uitslagen Diversen Links
Agenda
DTC Cafe
Lezingen
Open dag 2006
DTC Zomerfeest 2007
DTC zomercursus 2007
T-Touch Workshop
Mooiste hond van DTC 2007
DTC snertwandeling 11-2-2007

DTC BBQ en spelletjesdag 2007

BBQ

 

Voor de derde keer werd het DTC zomerfeest gehouden, dit maal het weekend van 22-23 juni. Omdat vorig jaar was gebleken dat een spelletjesdag met daarop aansluitend een BBQ iets teveel bleek voor de meeste deelnemers, hadden we nu eerst op vrijdagavond de BBQ en op zaterdag een spelletjesdag. Beide dagen waren een groot succes, de BBQ met 50 personen en de spelletjesdag met 25 honden.

 

 

Tijdens de BBQ werd zoals ieder jaar twee BINGO rondes gehouden met als hoofdprijs voor de eerste ronde een zak voer van 15 kilo en met de hoofdprijs van de tweede ronde een tegoedbon voor een GRATIS CURSUS twv 110 euro.

 

Bij de eerste bingoronde sleepte Lucia Mertens de eerste prijs in de wacht, en bij de tweede - erg spannende- ronde met de GRATIS CURSUS werd door 2 personen tegelijk BINGO geroepen.......beide kaarten waren een goede bingo en zo besloot Mark beide cursisten een GRATIS CURSUS aan te bieden!

 

Foto's: Roosmarie Wibier en de prijswinnaars

Uiteraard waren er weer een paar valse bingo's te horen, en zoals gewoonlijk moesten deze mensen bovenop de bar van DTC een liedje zingen. De heren gaven een prachtige performance weg, maar wat ze gezongen hebben....dat weet nog steeds niemand......

 

 

De hele avond was er heerlijke LIVE MUZIEK van 'Blue Yonder' uit Emmen. Er werd nog een soort jamsessie gehouden want Dick Geubels bleek een ster op de gitaar te zijn en speelde een paar nummers samen met Karin en Mark van Blue Yonder. Om middernacht gingen de laatste feestgangers naar huis met een goedgevulde buik en een leuke avond om aan terug te denken. Ook zonder hond is het gezellig bij DTC!

 

Spelletjesdag

   

 Het verslag komt later, eerst een foto-impressie. Foto's: Jan Breukelman

 

Aankomst deelnemers spelletjesdag en overleg instructeurs