DTC Dog Training Center
De beste en leukste hondenschool van Drenthe !
Home Les-uren Evenementen Cursussen Gedragstherapie Uitslagen Diversen Links
DTC hal Schoonebeek
Route
Telefonisch Contact
Digitaal Contact
nieuwe cursisten
Mark Wibier
Beleid DTC
Cursusgeld 2008
NIEUWS - UPDATES
Medewerker gezocht

Bij DTC zijn er veel cursisten die samen met hun hond wedstrijden of shows lopen. Dit kan zijn op het gebied van gehoorzaamheid, behendigheid of schoonheid. Bij al deze mensen staat het plezier van het samenwerken met hun hond op de eerste plaats!

Wij trachten de lesuren zo in te vullen dat ook mensen die geen wedstrijden of shows lopen, plezier krijgen in het bezig zijn en werken met de hond en hierdoor een beter inzicht en beter contact met de hond leren opbouwen. 

Onze cursussen zijn er niet op gericht te trainen naar een examen, maar wij hebben als uitgangspunt u als eigenaar te leren hoe een hond leert. Op die manier krijgt u beter inzicht in hondengedrag en waarom uw hond bepaald gedrag vertoont. Omdat iedere baas-hond combinatie niet te vergelijken is met een andere combinatie, is onze manier van lesgeven zeer individueel. De cursussen zijn zo opgebouwd, dat iedereen les krijgt die past bij het niveau van baas en hond. De oefeningen worden behandeld aan de hand van een aantal situaties, die u met uw hond dagelijks tegenkomt. Uw pup leert hierdoor gemakkelijker met situaties om te gaan, en u leert bewust om te gaan met het gedrag dat uw hond in deze situaties toont.