DTC Dog Training Center
De beste en leukste hondenschool van Drenthe !
Home Les-uren Evenementen Cursussen Gedragstherapie Uitslagen Diversen Links
DTC hal Schoonebeek
Route
Telefonisch Contact
Digitaal Contact
nieuwe cursisten
Mark Wibier
Beleid DTC
Cursusgeld 2008
NIEUWS - UPDATES
Medewerker gezocht

 

 

Introductie / Inschrijven

Iedere zaterdagmiddag begint om 13.30 uur de introductie voor mensen die een hond/pup hebben of aan willen gaan schaffen en inlichtingen over de DTC cursussen willen. Iedere hond is welkom !

Een van de instructeurs vertelt u alles over DTC. U kunt uw hond op deze middag inschrijven voor een cursus. De cursustijden zijn zodanig dat er ergens in de week erop gestart kan worden met de training. Welk uur dat zal zijn is niet in het cursusschema te vinden, u hoort dat op het introductie-uur.

In de DTC hondenschool zijn slipkettingen ten strengste verboden !!!

De puppiecursus bestaat uit 12 lessen van 50 minuten, waar uw hond leert sociaal om te gaan met mens en hond. Uiteraard komt hier ook de basistraining zoals zit, af en netjes meelopen aan de lijn, alsmede komen als de baas roept,  aan de orde.

Een cursus voor jonge- en volwassen honden bestaat uit 12 lessen van ongeveer 50 minuten.

Uiteraard geven wij ook nog ringtrainingen voor beginners en gevorderden om uw hond op nationale en Internationale tentoonstellingen te showen. Wij ( Mark en Roosmarie Wibier) hebben zelf in totaal 92 Kampioenen (Hollandse Herders en Old English Sheepdogs)  tot Nationaal en Internationaal Kampioen gefokt en geshowd in de afgelopen 25 jaar. 

Natuurlijk bent u op de uren dat wij geopend zijn ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen of om gewoon een kopje koffie te komen drinken. Wij helpen u dan aan verdere informatie.