DTC                      Dog Training Center Schoonebeek

 

Cursustijden

Nieuwe Cursus

Puppiecursus info

Geen les op:

Inschrijven

Onze medewerkers

Adres & Route

Tinley-lezingen

Gedragstherapie

DTC kids Club

Agenda 

Evenementen

Showuitslagen

Behendigheid

Fit For Fun

DTC hondenfoto's

DTC verkiezing

GG trainingen

DTC Café 

Vuurwerkcursus

Showtrainingen

Gedrag-artikelen

De trainingshal

Homepages van fokkers die bij DTC trainen

Terug

Introductie / Inschrijven

Iedere zaterdagmiddag begint om 13.30 uur de introductie voor mensen die een hond/pup hebben of aan willen gaan schaffen en inlichtingen over de DTC cursussen willen. Iedere hond is welkom !

Onze instructrice Linda Buitenkamp vertelt u alles over DTC, u kunt ook met al uw vragen bij haar terecht. U kunt uw hond op deze middag inschrijven voor een cursus. De cursustijden zijn zodanig dat er in de week erop gestart kan worden met de training.

In de DTC hondenschool zijn slipkettingen ten strengste verboden !!!

De puppiecursus bestaat uit 12 lessen van 50 minuten, waar uw hond leert sociaal om te gaan met mens en hond. Uiteraard komt hier ook de basistraining zoals zit, af en netjes meelopen aan de lijn, alsmede komen als de baas roept,  aan de orde.

Een cursus voor jonge- en volwassen honden bestaat uit 12 lessen van ongeveer een 50 minuten (incl. theorie en videopresentaties).

U mag 14 weken over deze cursus doen, dus als u vakantie heeft bent u uw cursusgeld niet kwijt, de lessen schuiven gewoon door.

Uiteraard geven wij ook nog ringtrainingen voor beginners en gevorderden om uw hond op nationale en Internationale tentoonstellingen te showen. Wij ( Mark en Roosmarie Wibier) hebben zelf in totaal 89 Kampioenen (Hollandse Herders en Old English Sheepdogs)  tot Nationaal en Internationaal Kampioen gefokt en geshowd in de afgelopen 20 jaar. 

Natuurlijk bent u op de uren dat wij geopend zijn ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen of om gewoon een kopje koffie te komen drinken. Wij helpen u dan aan verdere informatie.