Inschrijving Mooiste Hond van DTC geopend

De inschrijving voor de Mooiste Hond van DTC is geopend! De inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar aan de bar en worden ook tijdens de lessen verspreid. Wees snel met inschrijven omdat het aantal deelnemende honden begrensd is tot 100.prijzentafel

 

 

MOOISTE HOND VAN DTC
en Kind & Hond Show op zondag 19 november 2017

Op zondag 19 november wordt voor de 15e keer de ‘mooiste’ hond van DTC gekozen. Ieder jaar zijn er zo rond de 100 honden die deelnemen!
De keurmeesters van dit jaar worden later dit jaar gepubliceerd. U kunt deze datum alvast in uw agenda noteren! Dit is uw kans om uw hond eens een keer door een deskundige laten te beoordelen en misschien gekroond te worden tot Mooiste Hond van DTC!

Er zullen 7 mooiste honden van DTC worden gekozen: mooiste rashond pup, mooiste kruising pup, mooiste showhond pup, mooiste rashond, mooiste veteraan, mooiste kruising en mooiste showhond van DTC.

U ontvangt van uw hond een keurrapport waarin de goede punten en de minder goede punten beschreven staan, zoals dat ook gedaan wordt op Nederlandse- en Internationale tentoonstellingen. Tevens ontvangt u een katalogus waarin alle honden vermeld staan die meedoen en een leuke attentie als aandenken. Het inschrijfgeld is 15 euro voor de eerste hond en 10 euro voor de volgende hond(en) van dezelfde eigenaar.

Aan de Mooiste Hond van DTC kunnen alle cursisten van DTC deelnemen. Het maakt niet uit of de hond gecastreerd is, een gebitsfout heeft, misschien niet de juiste kleur of vacht voor het ras, enz. De enige voorwaarde is dat uw hond schoon is en niet geklit mag zijn. Showervaring is absoluut niet nodig! Ook honden van niet-cursisten kunnen deelnemen, zij komen echter in de eindronde niet in aanmerking voor de titel ‘Mooiste Hond van DTC 2017 !
U hoeft niet een hele dag aanwezig te zijn, u krijgt een tijdstip toegewezen waarop uw hond gekeurd wordt.

In de middagpauze kunt u uw hond door uw kind laten showen. Als enige voorwaarde wordt gesteld dat de kinderen verkleed zijn; het liefst in de klederdracht van het land waar uw hond vandaan komt. Bij rasloze honden is dat moeilijk te realiseren. Hiermee wordt door de keurmeester uiteraard rekening gehouden. Ieder kind krijgt een prijs!

Op de woensdagmiddag voor de show wordt tijdens de DTC Kids Club aandacht besteed aan wat uw kind moet doen tijdens de Kind-Hond Show. Geef uw kind daarom tijdig op voor deze speciale Kids Club training!

INSCHRIJFFORMULIEREN VANAF SEPTEMBER BESCHIKBAAR BIJ DTC !