Inschrijven Cursussen

Trainingsfoto
Iedere donderdagavond is  om 19.00 uur het vrijblijvende introductie-uur voor mensen die een hond/pup hebben of aan willen van plan zijn aan te schaffen en inlichtingen over de DTC cursussen willen. Bij DTC is iedere hond ongeacht ras of kruising is welkom!

Mocht u niet op donderdagavond kunnen, dan kunt u telefonisch een afspraak maken om op een andere tijd/dag langs te komen op kennis te maken met DTC. U hoeft zich voor het introductie-uur niet aan te melden!

Linda vertelt u alles over DTC en geeft u alle mogelijke informatie over de cursussen en trainingen die wij aanbieden. Tijdens de introductie krijgt u informatie over de opzet van de cursussen, wat honden en eigenaren leren, welke mogelijkheden er zijn, welke methodieken wij gebruiken. Vanzelfsprekend kunt u op het introductie-uur terecht met al uw vragen. Wij kunnen u dan een gedegen advies geven over de trainingen zodat u optimaal van de cursus kunt profiteren.

U kunt uw hond op deze avond ook inschrijven voor een cursus. Tijdens de introductie worden ook nieuwe groepen ingedeeld.

De cursustijden zijn zodanig dat er ergens in de week erop gestart kan worden met de training. Welk uur en dag dit zal zijn is niet in het cursusschema te vinden. De nieuwe tijden worden daarom op de introductie besproken. Uiteraard kunt de informatie ook telefonisch verkrijgen.

Wij proberen zoveel mogelijk aan de wensen van de cursist tegemoet te komen voor wat betreft tijden en dagen met het starten van een groep, maar we moeten uiteraard ook rekening houden met de beschikbare tijden in de hal.

Naast de reguliere cursussen is individuele training op de hondenschool of bij u thuis ook mogelijk. Tevens is Mark Wibier gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen met PDD-Nos en ADHD (PGB rugzakje)

  • Zo weten we zeker dat u geen spamrobot bent