DTC Schoonebeek verder onder nieuwe naam en nieuwe eigenaar

Dogcenter4u

Vanaf 1 januari heeft DTC Schoonebeek een nieuwe naam, Dogcenter4u, en een nieuwe eigenaar. Na ruim 20 jaar geeft de huidige eigenaar, Mark Wibier, de leiding over aan Debbie Rijnders. Mark en Debbie kennen elkaar al meer dan 20 jaar waarvan de laatste 14 jaar zakelijk omdat Mark als gedragstherapeut is aangesloten bij Tinley. Maar waarom nu de wisseling van eigenaar? Mark: ik heb mijn werk bij de hondenschool altijd met veel plezier gedaan, maar het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik volg een opleiding tot Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en blijf daarnaast nog wel als Tinley Gedragstherapeut verbonden aan Dogcenter4u.

Debbie Rijnders draait al meer dan 40 jaar mee in de dierenwereld, zij is Gedragstherapeut voor Dieren, Directeur van Tinley Academie, schrijft hondenboeken en is als deskundige geregeld te zien op televisie. Waarom nu een hondenschool? Debbie: Ik wil Dogcenter4u verder uitbouwen tot een allround centrum voor baas en hond. Behalve opvoeding- en gehoorzaamheidstraining zal er in de loop van 2018 ook een puppy playground en een puppycrèche komen. Verder zullen er lezingen georganiseerd worden, is er de jaarlijkse hondenshow en komen er educatieve groepswandelingen. Mensen die nu al trainen bij de hondenschool hoeven zich geen zorgen te maken, reeds gemaakte afspraken en bestaande lesprogramma’s blijven gewoon doorgaan.

Iedereen die de komende maanden met zijn pup bij Dogcenter4u inschrijft krijgt gratis het hondenboek: van pup tot gezinslid ter waarde van € 14,95. Voor wie het allemaal eerst wil zien en horen is er iedere donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur de gratis introductie.

Voor lestijden, prijzen, inschrijven en andere belangrijke gegevens is er de nieuwe website: www.dogcenter4u.nl