DTC Café een groot succes

Het eerste DTC-Cafe in 2016 is een groot succes geworden. Het wordt een leerzame lezing van gedragstherapeut Mark Wibier over hondentaal en Mark belichtte op duidelijke en humoristische manier de signalen en gedragselementen die honden gebruiken om onderling en ook naar ons mensen te communiceren.  Rond de honderd mensen kwamen naar de lezing toe en er was een goede interactie tussen de aanwezigen en Mark.

In de pauze werd heerlijke koffie met gebak genuttigd en konden de aanwezigen ervaringen uitwisselen. In de hal waren verschillende pauzegesprekken gaande over hoe honden in bepaalde situaties ook zo gedroegen.

Na de lezing werd stilgestaan bij het afscheid van instructrice Lies die verhuist naar het noorden van de provincie Groningen. Onder luid applaus werd ze bedankt voor alle inzet en voor alle enthousiaste lessen die zij bij DTC gegeven heeft in de afgelopen vijf jaar.

DTC Cafe 240216 DTC Cafe 240216-1 DTC Cafe 240216-2 DTC Cafe 240216-4 DTC Cafe 240216-5De volgende lezing zal in Mei of Juni worden gepland.