Zoektocht juiste hond

foto-pupBij het kopen van een nieuwe hond of pup komt veel kijken. Niet alleen het kiezen van het juiste ras, maar ook van een goede fokker. Als u wilt kan ik u hierin adviseren. Helaas zien we in de cursussen maar al te vaak cursisten die een hond hebben gekozen die niet bij hen of hun gezin past. Achteraf horen we dan altijd: ” we doen de pup nu niet meer weg, want ondanks alles houden we van de pup, maar als we alles van tevoren hadden geweten…hadden we waarschijnlijk voor een ander ras gekozen”. Dit kan voorkomen worden!!!

Samen gaan we op zoek naar een ras passend bij uw wensen en leefsituatie, ook leg ik u uit waarop te letten bij het selecteren van een fokker. Het uitzoeken van de pup uit een bepaald nest wordt vaak in overleg met de fokker gedaan, maar er zijn wel dingen waar u op kunt letten. Ook voor de aanschaf van bijvoorbeeld een al iets oudere hond uit een asiel.

Tijdens het gesprek bespreken we hoe u een ideale situatie kunt creëren voor als uw pup/hond straks komt. Een goede keuze en een goed voorbereide baas. U kunt mij mailen of bellen voor een afspraak, de kosten zijn afhankelijk van de tijd die het gesprek in beslag neemt. Hiervoor hanteer ik een uurtarief van € 40,=. Telefonische adviezen die langer dan 5 minuten duren worden aan u berekend. Het tarief is afhankelijk van de duur van het gesprek.

Aanvragen hulp bij zoektocht juiste hond: