Kids Club

Elke eerste en eventueel tweede woensdag van de maand is voor DTC-KIDSCLUB; voor kinderen die ook graag met hun hond willen trainen!

Op de DTC Kinderclub leren kinderen spelenderwijs omgaan met honden. Ze leren de grondbeginselen van hondengedrag. Waarom honden zich in bepaalde situaties zo gedragen en hoe ze door hun eigen gedrag het gedrag van de hond beïnvloeden. Maar ook, wat kan en mag wel en wat niet, en waarom niet? Uit onderzoek blijkt dat ¾ van de kinderen die gebeten zijn, zijn gebeten door hun eigen hond!

De kinderen leren allerlei oefeningen, spelletjes en trucjes, die vooral voor hen bestemd zijn, doen kinder-behendigheid, dansen met hun hond en zijn vooral positief bezig met de hond. Tot plezier van hen én de honden!

DTC Kinderclub is er niet voor om honden die slecht met kinderen omgaan te resocialiseren. Veiligheid staat boven alles! Voor kinderen die honden hebben die hun te sterk zijn hebben we een aantal vriendelijke en leuke “leenhonden” beschikbaar.
De kosten bedragen slechts € 9,50 per kind. In de pauze van de les krijgt het kind een consumptie van ons. Opgave via het aanmeldingsformulier aan de bar.

HEEFT UW KIND ADHD of PDD NOS?

Mark Wibier is gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen met een PGB rugzakje (ADHD/PDD NOS)