DTC                      Dog Training Center Schoonebeek

Terug naar DTC

15 kilo GEZONDHEID in een zak hondenvoer

Henne Petfood ..... HET voer dat wij en velen met ons aan onze honden geven!

Gedrag, gezondheid en voeding zijn onverwaardelijk met elkaar verbonden. Goede voeding is niet alleen noodzakelijk voor onder andere een goede groei, een mooie vacht, een goed gebit maar is zeker zo belangrijk voor het gedrag van de hond. Veel honden vertonen probleemgedragingen die veroorzaakt worden door voedingsstoffen. Henne is gemaakt zonder kleur-, smaak- en geurstoffen en wordt geconserveerd door natuurlijke stoffen. Henne bevat verse zalm als eiwitbron.

Zalm behoort tot de best verteerbare eiwitten, is rijk aan de essentiŽle Omega 3 & 6-vetzuren. Zalm vergroot de weerstand, heeft een positief effect op allergieŽn, jeuk en eczeem, zorgt een gezonde huid en vacht (minder verharen!), werkt positief in op de hersenen.

In veel voeders is voldoende Omega 6 verwerkt, terwijl de problemen in veel gevallen veroorzaakt worden door een gebrek aan Omega 3. Met name zalm heeft de juiste verhouding tussen beide vetzuren. Zalm is rijk aan een tweetal stoffen die verantwoordelijk zijn voor de positieve werkingen. Alleen vis bevat deze beide stoffen (epa en dha).

Behalve zalk bevat Henne gezonde ingrediŽnten als knoflook en biergist. ( Helpt tegen vlooien en tekenbeten !) 

DTC heeft het volgende Henne-assortiment voor uw hond:

*       Henne Basic

*       Henne Main

*       Henne Professional (met kip als tweede eiwitbron. Het voer in de witte zakken)

*       Henne zalmolie, als toevoeging op het voer.

*       Henne Pemmikan, voor honden die veel beweging krijgen en honden die slecht eten en mager zijn.

*       Henne Kronch, de snacks in de lichtblauwe zakjes

*       Henne Guf, de snacks in de donderblauwe zakjes.

Henne is bij DTC te verkrijgen als DTC geopend is. Het voer kan ook bij u thuis worden afgeleverd. Hiervoor wordt Ä 2,50 berekend binnen een straal van 15 km. van Emmen. Voer wordt afgeleverd bij een bestelling van  3 zakken. Bij bestelling van 3 zakken Henne wordt een korting berekend van 2%. Bij een bestelling van 5 zakken of meer wordt een korting berekend van 5%.

  Voor prijsopgaaf: mail of bel ons!

tel.: 0524-531525 of dtc@wibier.nl