Jessica van Dijk

Kynologisch Instructeur

Hallo, Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Jessica van Dijk. Toen ik klein was wilde ik graag een hondje, dit werd een dwerg keesje genaamd Katja.Helaas voor mij was dit hondje erg gericht op mijn moeder. Na lang zeuren kregen we er een hond bij. Dit was een Gorden Setter genaamd Boy, en na nog een half jaar kwam er nog een Gorden Setter bij genaamd Tessa. Heerlijke honden waar dat, waar we ontzettend veel plezier aan beleeft hebben.

Toen ik ging samenwonen, wilde we erg graag een hond..maar ja wat ga je dan kiezen..we wilden niet te groot, niet te klein, gehoorzaam, ik wilde graag een hond met een lange vacht, zo kwamen we uit bij een Polski Nizinny Owczarek…dit werd Nowa. Zo kwamen we ook bij DTC terecht want we moesten natuurlijk op puppy-cursus. De manier van les geven sprak me bijzonder aan! Na ongeveer 2 jaar wilden we er graag een hondje bij….in overleg met Mark hebben we besloten dat het een Old English Sheepdog werd.

Nog steeds train ik met mijn honden, ook loop ik regelmatig shows en heb zelfs met de honden een aanleg test gedaan om schapen te drijven. Ik vind het erg fijn om met mijn honden bezig te zijn. Een paar jaar geleden werd mij de vraag gesteld om ook les te gaan geven…ik hoefde hier niet lang over na te denken. Vervolgens ben ik gaan leren en ben stage gaan lopen bij DTC. Na een jaar stage en een cursus van O&O ben ik geslaagd, en nu geef ik al een aantal jaar les op de maandagavond.