Ingrid van Keppel

Kynologisch Instructeur in opleiding

Ik zal mij even voorstellen, ik ben ingrid van keppel, 27 en woon alleen met mijn honden in Schoonebeek.
De liefde voor honden zat er bij mij al vroeg in. als klein meisje mocht ik als enige bij de hondenvoer bak komen van de hond van opa en oma om hem te voeren en ik vond dat geweldig..
Op mijn 4e wist ik het al ik word dierenarts. De dieren dat was alles voor mij!
Toen ik 8 jaar was kwam. Max de beagle. Wat hebben we altijd plezier aan hem mogen beleven. Alleen hij ging graag achter zijn neus aan, dan waren we hem weer uren kwijt en kwam hij vervolgens doorleuk aanlopen. Misten jullie mij?
9 jaar heeft max mogen worden. Door acute nierfalen hebben we hem helaas moeten laten gaan.

Daarna hebben we een labrador gehad die helaas maar 13 maanden heeft mogen worden, na dit verlies even niks. Wederom ging het kriebelen. Ik woonde op mezelf en er kwam een klein vlinderkruisinkje, mijn lieve lilly. We hebben veel meegemaakt en hierdoor een zeer speciale band samen. Die ene hond die je leven doet veranderen, dat is zij.

Nu jaren later doe ik op het HBO Diermanegement met richting naar communicatie en blijvend bij mijn passie honden.

Mijn droom was altijd een Nova scotia duck tolling retriever en inmiddels trots eigenaar van Benthe. Met Benthe ben ik cursus gaan doen bij Mark. We trainden en trainen met erg veel plezier en ik hou van de gezelligheid binnen deze school. Ik ben in gesprek gekomen en zodoende is het balletje komen te rollen. Inmiddels ben ik in opleiding om ook kynologisch instructeur te worden en hoop nog vele jaren een van de gezichten te zijn binnen deIngrid hondenschool.