Juneke

10356421_421522534662200_9182260059342125381_nSinds 2012 hebbben wij Basso een kruising van alles wat uit Spanje. Hij was ongeveer 7 maanden oud en wist nog van niks. Voor ons was het duidelijk daar gaan we iets mee doen, maar waar?.

Onze dierenarts wees ons op DTC. Een voordeel voor ons was, dat er binnen getraind word. Op de introductieavond bleek al gauw dat DTC ons op meerdere manieren aansprak, vriendelijkheid, kennis en wat heel belangrijk werd de positieve manier van trainen. Er bleek namelijk al heel gauw dat er heel veel onzekerheid in Basso zit. Door deze positieve manier van trainen hebben we nu een super leuke / lieve hond met een iets wat eigenwijs karakter en een hoop minder onzekerheid als in het begin.

In 2013 veranderde er veel in ons privé leven. Toen Mark ons vroeg om op de woensdagavond de “bar” te bemannen kwam dat voor ons op een goed moment. Tot op heden doen we dat met veel plezier.

In deze periode zijn we ook overgestapt van de “gewone” les naar de fit for fun groep op woensdagavond. Dat is een geweldige nieuwe uitdaging voor Basso . Waar wij en hij veel voldoening uithalen. Op woensdag staat Basso ver voor het tijd is, te “trappelen” om naar DTC te gaan.

Bij aankomst is het in 1 streep naar Mark. We vragen ons wel eens af wie / wat hij leuker vind Mark of de training…